Opleidingsportaal Datispienter


 • Intere Audit ISO 19011 (de wijzigingen)

 • Aantal uren

  7 uur

  Max # deelnemers

  10

  Advies

  Inschrijven

 • Toelatingsniveau

  Deelnemers dienen enige kennis van interne audits en managementsystemen te hebben.


  Inhoud

  Belangrijke reden voor herziening van ISO 19011 is de nieuwe structuur en kerninhoud (HLS - High Level Structure) van alle managementsysteemnormen waarop audits worden uitgevoerd. ISO 19011 sluit nu beter aan op de HLS en besteedt daarom meer aandacht aan aspecten als het auditen van risicogebaseerd denken, leiderschap en procesmanagement. Deze aspecten helpen om het strategische en het operationele niveau van managementsystemen beter op elkaar aan te laten sluiten.


  Doelgroep

  Kwaliteits- arbo- en milieumanagers, -coördinatoren en -medewerkers die verantwoordelijk zijn voor en/of betrokken zijn bij het uitvoeren van interne audits.


  Omschrijving

  Deze 1-daagse training gaat in op de belangrijkste wijzigingen in ISO 19011:2018. Daarnaast krijg je tips over het auditen van de nieuwe elementen van managementsystemen en leer je hoe je vervolg geeft aan de bevindingen van de interne audit. Verder krijg je tal van kleine aanvullingen in de richtlijnen voor het managen van een auditprogramma en het uitvoeren van een audit.

Kosten

naamexcl. btwincl. btw
Deelname kosten per persoon€ 425,00€ 514,25

Geplande data

begindatumeinddatumaantal vrijlocatie(s) plaatsInschrijven
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Wachtlijst

U wordt geinformeerd zodra nieuwe data gepland zijn. Inschrijven