Opleidingsportaal Datispienter


 • Training AVG

 • Aantal uren

  7 uur

  Max # deelnemers

  10

  Advies

  Inschrijven

 • Toelatingsniveau


  Inhoud

  Is uw organisatie al voorbereid op de komst van de nieuwe privacywet- en regelgeving? Vanaf mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gehandhaafd voor alle organisaties in Europa die persoonsgegevens verwerken. De AVG bevat verplichtingen voor organisaties die persoonsgegevens verwerken. Om die gegevens te beschermen worden de privacyrechten van consumenten, werknemers, burgers en patiënten verder uitgebreid. Wat houdt de privacyverordening in uw geval in en wat moet u doen om te voldoen aan de regels? Waar moet u beginnen? Wat is een passend beleid voor uw organisatie? Hoe kunt de AVG inzetten voor uw organisatie? Hoe creëert u bewustwording ten aanzien van het privacy & security beleid? Antwoorden op deze vragen en meer worden besproken in deze 1-daagse praktische training.


  Doelgroep

  De training Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is geschikt voor leidinggevenden en medewerkers die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor het privacymanagement en/of compliance. Dit betreffen onder andere managers en professionals die in hun organisatie verantwoordelijk zijn voor (privacy)compliance en verwerking van persoonsgegevens, zoals directeuren, HR-managers en marketing managers, maar ook medewerkers die zelf veel met persoonsgegevens werken.


  Omschrijving

  Door middel van een praktijkgerichte training worden kennis en vaardigheden uitgebreid op het gebied van de volgende onderwerpen: · Achtergrond privacywetgeving; · Basisbegrippen en -uitgangspunten: (bijzondere en gevoelige) persoonsgegevens, verwerkingsgrondslagen, verwerkingsdoelen, privacy by design/default, gegevensminimalisatie; · Privacy Impact Analyse; · Verwerkers, verantwoordelijken en medeverantwoordelijken; · Klantrechten: recht op vergetelheid, inzagerecht, gegevens portabiliteit; · (Meldplicht) Datalekken en gegevensregister; · Security & Privacy Management; · Functionaris Gegevensbescherming / Data Protection Officer. Er is veel tijd voor actuele situaties, praktische oefeningen en het uitwisselen van ervaringen met uw medecursisten.

Kosten

naamexcl. btwincl. btw
Deelname kosten per persoon€ 425,00€ 514,25

Geplande data

begindatumeinddatumaantal vrijlocatie(s) plaatsInschrijven
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Wachtlijst

U wordt geinformeerd zodra nieuwe data gepland zijn. Inschrijven