Opleidingsportaal Datispienter


 • Typecursus (maatwerk)

 • Aantal uren

  8 uur

  Max # deelnemers

  Advies

  Inschrijven

 • Toelatingsniveau

  Er is geen specifieke vooropleiding nodig.


  Inhoud

  Iedereen die een computer gebruikt zou met tien vingers (zonder te kijken) moeten kunnen typen. Dat levert winst op in snelheid en een hogere mate van accuratesse, waarmee tijd en geld wordt bespaard. Door de betere werkhouding (niet langer met gebogen hoofd hoeven typen) voorkomt u gezondheidsklachten (waaronder RSI). En last but not least: de aandacht kan 100% bij de inhoud van de taak liggen. Argumenten genoeg dus.


  Doelgroep

  Typen met tien vingers? Dat leer ik toch niet meer, ik typ met 4 vingers best snel. Daar denken wij anders over. Wij zijn van mening dat iedereen "blind" (en dus snel en bijna foutloos) kan leren typen, ongeacht leeftijd, beperkingen of ervaring met de computer. Uiteraard zorgen onze enthousiaste vakdocenten voor deskundige begeleiding.


  Omschrijving

  Bij ons wordt u echt gezien en krijgt u de persoonlijke aandacht waar u recht op heeft. Aandacht voor ergonomie is voor ons erg belangrijk; wij letten op een juiste zithouding, vingergebruik en spierspanning. Wij kunnen tijdens de lessen, maar ook voor het oefenen, een ruimte in uw bedrijf inrichten. Cursussen kunnen onder of ná werktijd worden gegeven, we kunnen een korte intensieve cursus geven, de lessen meer gespreid plannen of een compleet cursuspakket kiezen. Aan u de keus.

Kosten

naamexcl. btwincl. btw
Er zijn geen verkoopregels bekend.

Geplande data

begindatumeinddatumaantal vrijlocatie(s) plaatsInschrijven
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Wachtlijst

U wordt geinformeerd zodra nieuwe data gepland zijn. Inschrijven