Opleidingsportaal Datispienter


 • BHV GO herhaling

 • Aantal uren

  3,75 uur

  Max # deelnemers

  20

  Advies

  Inschrijven

 • Toelatingsniveau

  De deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldig diploma of certificaat Basisopleiding Bedrijfshulpverlener. Verder dienen zij een normale fysieke conditie te hebben om aan de praktijktrainingen te kunnen deelnemen.


  Inhoud

  Bij de BHV GO Herhaling zullen we de kennis en vaardigheden op het gebied van bedrijfshulpverlening opfrissen én uitbreiden.


  Doelgroep

  BHV GO is bestemd voor bedrijven met een laag risicoprofiel. Deze herhalingstraining is bestemd voor werknemers die in het bezit zijn van een diploma of certificaat Basisopleiding Bedrijfshulpverlener en in het kader van de wettelijke verplichting (en maatschappelijk verantwoordelijkheid) hun kennis en vaardigheden op het gebied van bedrijfshulpverlening up-to-date dienen te houden.


  Omschrijving

  Je frist de kennis en vaardigheden op het gebied van BHV weer op. De opleiding bestaat voor een groot deel uit theorie (70%), maar praktijkgericht trainen (30%) is echter ook een belangrijk onderdeel van de opleiding. Dit om de vaardigheden – naast de opgedane kennis – door middel van realistisch trainen ontwikkelen.

Kosten

naamexcl. btwincl. btw
Deelname kosten per persoon€ 89,95€ 108,84

Geplande data

begindatumeinddatumaantal vrijlocatie(s) plaatsInschrijven
2019090212092 september 20192019090212092 september 201920BaakInschrijven

Wachtlijst

U wordt geinformeerd zodra nieuwe data gepland zijn. Inschrijven